قسمت 30: 5 نرم افزار عمرانی که باید یاد بگیریم!

5 نرم افزار عمرانی که باید یاد بگیریم!

خب جونم بگه براتون: علایق هرکس نسبت به گرایش و فیلد کاریش می تونه متفاوت باشه ولی به عنوان مهندس عمران فارغ التحصیل شده از دانشگاه، حداقل مهارت های مورد نیاز بازار کار رو باید داشته باشیم. با اینکه در مورد این حداقل ها بحث زیاده ولی من این 5 مهارت رو انتخاب کردم.

 

 

همون طور که قبلا تو قسمت 3 فیلم مهندس موفق گفته بودم همه­مون داریم کم کم دیجیتالی می­شیم و یا شدیم پس دوران اینکه بگیم من فقط اجرا می کنم و کاری با کامپیوتر ندارم گذشته پس حتما باید خودمونو آپدیت کنیم. حالا سرتونو درد نیارم این 5 تا نرم افزار شامل:

 

1- سه تفنگدار آفیس:

 

 

اگه یه آفیس کار حرفه ای هستین که هیچ ولی اگه هیچ تجربه ی کاری برای استفاده از این برنامه ها ندارین، لطفا سریع شروع کنین به یادگیری چون از نون شب هم واجب تره حتی اگه قید عمران رو بزنین و بخواین منشی شین.

Word: واسه ی تایپ

Excel: برای بخش محاسبات و کمی برنامه نویسی

PowerPoint: ابزار ارائه به حضار

 

2- اتوکد:

 

 

 

و اما پرکاربردترین نرم افزار مهندسی عمران (اتوکد) که به نظر من ساده­ترین هم هست. نرم افزاری برای ترسیمه و قابل استفاده در تمامی فیلدهای عمرانی و معماری. این نرم افزار از طرح یک المان سازه ای مورد استفاده قرار می­گیره تا مرحله ترسیم نقشه های اجرایی. از خوبی های این نرم افزار اینه اگه در استفاده ازش ماهر شین همیشه براتون کار هست (البته حقوقش جای بحث داره).

 

3 و 4- ایتبس، سیف:

 

 

اگه مثل من به پشت کامپیوتر نشینی و طراحی علاقه دارین که این نرم افزارها خوراکتونه اگرم علاقه ندارین یادگیری این نرم افزار ها اجتناب ناپذیره (حالا نه به این شدت). چون در هر فیلد متصل به سازه کار کنین داشتن دانش نرم افزارهای طراحی و آیین نامه ای لازم به نظر میرسه. نر افزار ایتبس مخصوص تحلیل و طراحی سازه و نرم افزار سیف برای طراحی انواع پی هست.

 

5- تدکار:

 

 

این نرم افزار و نرم افزار های مشابه که تولید ایران هستن و اکثرا کاربردشون هم محدود به ایرانه مخصوص کسایی هست که علاقه به کار دفتر فنی دارن. این نرم افزار امکان نوشتن صورت وضعیت، تعدیل، نرخ ارز و بخشنامه های لازم الجرای پیمانکارا رو راحت تر می کنه. برای افراد ماهر فرصت های شغلی وجود داره.

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

17 − یازده =

توسط
تومان